LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI PROGRAMI

LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI PROGRAMI

 

Girişimci, yenilikçi, dil becerisi yüksek, sorun çözebilen, sistematik düşünebilen, iletişime ve öğrenmeye açık, fikirlerini her ortamda ifade edebilen bireyler yetişmesine imkân sağlamak amacıyla hayata geçirilen “LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI PROGRAMI” kapsamında öğrencilerimiz bir üst öğretim kurumuna geçmeden önce bilimden teknolojiye , coğrafyadan edebiyata, sanattan ekonomiye birçok farklı alanda çalışmalar yapma imkanı buluyor.

Hem farkındalık oluşturulması hem de bilimsel düşünme, araştırma yapma, rapor hazırlama, kendini ifade etme, sunum yapma gibi akademik alanlara yönelik çalışmalara altyapı oluşturabilecek becerilerin geliştirilmesi anlamında öğrencilerimize büyük katkısı olan bu programı okul olarak bizlerde çok önemsiyoruz.

Bu kapsamda geçtiğimiz hafta boyunca farklı konularda gerçekleştirilen sunumlarda emeği geçen 11/C ve 11/ D sınıfı öğrencilerimize ve danışman öğretmenleri Özlem Ersoy ÇELİK ve İsmail KARAKÜTÜK’e teşekkür ederiz.    

29.04.2024 14

29-04-202429-04-202429-04-2024

İLETİŞİM

Adres:
Bademli Mah. Mavi Cad. No15 Mudanya BURSA Okulumuza ulaşım Bursanın hemen hemen her yerinden hareket eden servislerle sağlanmaktadır.Metro hattı Emek istasyonundan sonra B36 M ve B36 U otobüsleriyle okulumuza kadar ulaşım imkanı mevcuttur.


Telefon
(224) 549 0402


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın